I. ročník Strom pomoci

Publikováno dne: 7.1.2016

Děkujeme všem dárcům za sponzorské dary finanční i věcné. Děkujeme za podporu a spolupráci na akci I. ročníku Stromu pomoci, ať jste se již podíleli jakkoliv. Nesmírně si toho vážíme. Díky Vám všem může NF Yasminka plnit své poslání.

Peněžní dary věnovali:

ITECO s.r.o. Brno – 30.000 Kč, TECHNOPARK CZ s.r.o. Brno – 10.000 Kč, Stach s.r.o. Brumovice – 10.000 Kč, Dosting spol. s r.o. Brno – 10.000 Kč, Nadop – výroba nábytku, a.s.,  Ořechov u Brna – 5.000 Kč, Ing. Vladimír Pazdera, Rebešovice – 2.000 Kč, Mgr. Dana Semrádová, Praha – 2.000 Kč, JUDr. Marie Karasová, Rebešovice – 1.000 Kč

Věcné dary věnovali:

Lenóra – Lenka Sommerová – Praha, Sylva atelier – Sylvie Muselová – Mutná, BRABEC zahradnické centrum Modřice, U Pařízků – valašské chaloupky Velké Karlovice, Davidův mlýn – Staré Těchanovice, Yasmina Czech s.r.o. – Koryčany, Lella-beaute, Krystalka, Hana Khlaif/Šimčíková, Eva Pitrunová -  Kelč, Petra Trnková – Vítovice, Zuzana Secová - Ivančice, Markéta Kleinwachterová – Brno, Jiří Zigal – Vilémovice, Radka Šenkyříková – Letovice, Arktida, spol. s r.o. Brno, Jiří Kuda - Slavkov u Brna, První vinařská, spol. s r.o. Hustopeče, Vinařství Baraque Vrbice, Atelier Alena dceřiná společnost KamenoCentrum Hořice s.r.o., Město Hořice, Kubištovy Hořické trubičky, Lucie Štachová, Amálie Jochmanová – Rebešovice, Jana Havlíková – Brno, Anita Langerová – Lysice, Zuzana Štachová – Brumovice, Růžena Jedličková – Vranovice, Barbora Beníšková, Vítězslav Šimčík - Autokov Koryčany, Templářské sklepy Čejkovice – vinařské družstvo, Domov Horizont Kyjov - příspěvková organizace, Perfetti Van Melle Czech Republic, spol. s r. o. – Praha, HERBA LENA s.r.o. Prostějov - Krasice, Vinařství Jožka Šmukař – Hustopeče, Jana Dvořáková, Dagmar Tomešová – Týniště nad Orlicí, VIVACO s.r.o. - Hradec Králové, Coca-Cola Česká Republika, s.r.o, Praha, Alena Kadrnková – Hustopeče, Vivien cosmetics – Hradec Králové, Pan Kužel, Monika Krejčová - Hořice, Hanka Radostná – Brno, Petra Živnůstková – Mělník, Jarmil Jochman – Opatovice, Lenka Glosová - Přerov

Velké poděkování patří paní Ing. Ludmile Sklenářové, ředitelce Hotelu Prometheus Brno, za pronájem prostor hotelu zcela zdarma. Zaměstnanci hotelu měli velkou zásluhu na organizaci celé akce.

Do dražby věnovali dary: Ing. Petr Vokřál – primátor města Brna, Hana Khlaif/Šimčíková, Ester Janečková, Eva Decastelo, Lucie Váchová, Daro Richter, Jana Jochmanová. Známé osobnosti se podílely na prodeji darovaných věcích.

Za spolupráci děkujeme

Romaně Navarové za moderování celé akce, Timei Šlachtové - fotografie nadační akce, Hance Žalmanové – grafické práce, A-line TV, s.r.o. – ozvučení, Pavlovi Chalupovi – hudební kulisa, A studiu group Kyjov – tvorba prezentace

Eva Burešová a syn, výroba lahůdek Rajhrad poskytli minichlebíčky s 50% slevou

Dopravní podnik města Brna, a.s. – poskytl 30% slevu na pronájem reklamních ploch v dopravních prostředcích MHD v Brně.

Děkujeme za pomoc při propagaci Městskému divadlu Brno, Turistickému informačnímu centru Brno.

Děkujeme všem, kteří si zakoupili lístky a došli podpořit 1. Ročník Stromu pomoci.

Na akci byla vybrána částka 38.002 Kč

Aktuální akce:
I. ročník Strom pomoci

banner
banner banner
Jedním z nejkrásnějších zadostiučinění v životě je, že kdykoli se upřímně snažíme pomoci jinému, pomáháme i sami sobě.
Ralph Waldo Emerson