Poděkování dárcům

Akce - červen 2012 Valtice

Touto cestou bychom rádi poděkovali především paní Jarmilce Fučíkové - za podporu činnosti a osvěty nadačního fondu , dále paní Pavle Francové za uspořádání Módní přehlídky a také velké poděkování novému ateliéru Reisstna ve Valticích- jménem paní Schneiderové. Děkujeme Vám....

Akce - 20.října 2012 hotel Santon

Děkujeme všem, kteří se přišli podívat na charitativní akci módní přehlídky salonu Amazonka a zakoupili si vstupenku. Zde jsou jejich jména:

Martina Bílková, Lucie Hantáková, Jiřina Fraňková, Alexandra Kolbábková, Marie Černická, Jana Čermáková, Andrea Dvořáková, Gabriela Havlová, Blanka Sadílková, Iva Rosslerová, Eva Hertlová, Helena Hájková, Zdeňka Sůkalová, Šárka Zborovská, Dagmar Kožnarová, Marie Novotná, Zdeňka Ševčíková, rodina Orlova, rodina Geierova, manželé Velečtí, manželé Šmardovi, Renata Malíková, Andrea Machalová, Veronika Kubů.... Na vstupném a tombole byla vybrána částka 16 758 Kč.

Poděkování patří i sponzorským firmám: Tradelin s.r.o. /10 000Kč/, Krokodýlek - Obchůdek s dětským oblečením /Oslavany u Brna/2 500 Kč, Babiččina pekárna / 5000 Kč, Trdlohrátky  /2 500 Kč, Elissa.cz , Yasminka.cz, salon Luna /v Brně , a všem, kteří se na celé  akci podíleli...především salonu Amazonka a paní Vlastě Gilániové za uspořádání módní přehlídky.

Pan Drahoslav Šimek daroval našemu nadačnímu fondu 120 000 Kč, děkujeme.

Patronka nadace Patronka nadačního fondu Ester Janečková
AKCE Charitativní akce STROM POMOCI
Aktuální akce:
I. ročník Strom pomoci

Děkujeme všem dárcům za sponzorské dary finanční i věcné. Děkujeme za podporu a spolupráci… [více…]

banner
banner banner
Jedním z nejkrásnějších zadostiučinění v životě je, že kdykoli se upřímně snažíme pomoci jinému, pomáháme i sami sobě.
Ralph Waldo Emerson